Jobba hos oss

Som medarbetare på Anton Utbildning är du införstådd i våra mål, vår vision, företagsidé och våra värderingar, du tror på dem och arbetar för att utrusta världsmedborgare som gör skillnad.

Alla i vår organisation arbetar med fokus på vår kärnverksamhet, dvs utbildning och har människan i centrum. Därför är du en relationell person som är varm och möter andra med omsorg och respekt. Du skapar tillsammans med andra en trygg arbetsplats dit det är roligt att gå. Du uppmuntrar andra och är inte heller rädd för att utmana och/eller att utmanas för att bli ännu bättre på ditt arbete.

En Antonmedarbetare tänker utanför boxen. Du är därför nyfiken och provar gärna nya metoder, verktyg och arbetssätt för att bli ännu bättre.

Som medarbetare hos oss är du en ansvarstagande världsmedborgare som engagerar dig helhjärtat i att göra skillnad både för vår närhet och för vår omvärld. Du verkar för en ömsesidig förståelse för andra oavsett bakgrund och kultur, lokalt och globalt.

Vi tror på varje människas förmåga att utvecklas. Vi som organisation och verksamhet utvecklas av medarbetare som själva vill utvecklas. När du växer, då växer också vi och kan förverkliga visionen!